MERA se pridružuje tročlanom partnerstvu sa DSP Grupom i Media5 kako bi isporučila sveobuhvatnu platformu za glas i video sa SDK telefonijom

Santa Klara, Kalifornija – Decembar 2016 – DSP Grupa, vodeći svetski provajder bežičnih čipset rešenja za objedinjene komunikacije, udružio je snage sa Merom i Media5 kako bi razvio SoC sa sveobuhvatnom platformom i SDK telefonijom. Nova DVF1100 hardver platforma imaće napajanje Merinim Android Board Support paketom i klijentom Media5, i biće prikazana od strane DSP Grupe na CES 2017 u Las Vegasu, Nevada od 5-8. januara.

Počivajući na svojoj dubokoj ekspertizi u Android Open Source projektima (AOSP), Unified Communications i razvoju mobilnih aplikacija, MERA, svetski lider za pružanje usluga u razvoju softvera, pripremila je savršenu platformu za aparate u IP telefoniji sa Android operativnim sistemom . Ona integriše Android 6.0 sa novim DSPG DVF1100 SoC i M5T SIP Client Engine SDK. Platforma kombinuje novi Android 6.0 interfejs sa superiornim kvalitetom glasovnih i video poziva koje napaja snažni DSPG harver i napredni Media5 SIP SDK.

DSP Grupa, vodeći proizvođač čipsetova za IP telefonske aparate ima dugu istoriju saradnje sa Media5, globalnim dobavljačem rešenja za multimedijalne komunikacije. Meru raduje pridruživanje ovom savezu kao i doprinos sopstvene ogromne ekspertize kako u Androidu tako i u Unified Communications. Sa širokim znanjem u velikom broju različitih platformi i tehnologija, doprinosi Mere i Media5 bili su ključni za omogućavanje visokih performansi, a opet dostupnog proizvoda. DVF1100 omogućuje superioran HD i Ultra-HD kvalitet glasa sa naprednim algoritmima, glasovnim kodecima i vrhnunskim Acoustical Echo Cancellation (AEC).

„Drago nam je da smo deo ovog projekta ogromnih razmera zajedno sa DSP Grupom i Media5. Naš Board Support Package (BSP) integriše Android platformu sa DSPG DVF1100 hardverom i Media5 SIP SDK klijentom. Kao rezultat, naši klijenti dobijaju spremno za upotrebu razvojno okruženje za predstavljanje klijentovog desktopa, konferencija, video poziva i softphone klijenata. BSP će uštedeti značajno vreme i napore za razvoj kako bi omogućio u potpunosti funkcionalno rešenje najbrže moguće“, rekao je Bill Timm , VP of Business Development u Meri.

„Saradnja i sa Merom i sa Media5, vodećim partnerima u razvoju softvera, omogućava nam da svojim klijentima obezbedimo kompletno i potpuno integrisano rešenje koje nudi značajnu prednost u izlasku na tržište sa minimalnim investicijama,“ rekao je Fredy Rabih , VP of Product Management u DSP Grupi, „vrhunska napredna multimedijalna platforma, DVF1100 klijentima omogućava da razviju sledeću generaciju video telefona i multimedijalnih terminala sa fokusom na napredne aplikacije koje podržavaju Full-HD video i Ultra-HD glas sa veličanstvenim kvalitetom.“

„Veoma smo ponosni na udruživanje sa DSP Grupom i Merom i prilaganjem tehnologije i znanja u ovo veoma vredno rešenje. Naš M5T SIP Client Engine SDK je spreman, interoperabilan, siguran i moguć za kastomizaciju radi kreiranja jedinstvenih i prilagođenih aplikacija kako bi se postigao izlazak na tržište bez potrebe za komplikovanim integracijama ili ogromnim know-how-om za VoIP“, izjavio je Stefano Genoni , Business Development u Media5.

Meru možete da upoznate na CES 2017 u Las Vegasu tako što ćete poslati zahtev za sastanak na bsp@mera.com. Vidimo se uskoro!

O MERI

MERA je vodeći provajder u razvoju softvera i usluga održavanja za kompanije koje povezani svet pomeraju napred. Naša izuzetna radna snaga profesionalnih inženjera, duboka ekspertiza i razvojna praksa, omogućili su nam da stvorimo nagrađivane proizvode i usluge, dok naše strateške lokacije na tržištima sa niskim cenama osiguravaju visok povrat za investicije. www.mera.com

O DSP GRUPI

DSP Grupa, Inc. (DSPG) vodeći je svetski provajder bežičnih čipset rešenja za objedinjene komunikacije. Isporučujući poluprovodna sistemska rešenja sa odgovarajućim softverom i hardverom, DSP Grupa omogućuje OEMs/ODMs, proizvođače consumer electronics (CE) i pružaoce usluga kako bi cenovno efikasno razvili nove proizvode koji generišu prihode i brzo izlaze na tržište. www.dspg.com

O MEDIA5

Korporacija Media5 je svetski dobavljač multimedijalnih komunikacijskih rešenja, koji nudi kompletan set proizvoda i tehnologija zasnovanih na SIP-u. Sa fokusom na inovaciju i izvrsnost u korisničkoj podršci, Media5 isporučuje veoma adaptibilne hardverske i softverske komponente kao i SoftClients spremne za tržište. www.media5corp.com

Podelite ovu stranicu:

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu