MERA među liderima na IAOP listi Global Outsourcing 100

San Antonio, Teksas – 22. februar 2017 – MERA, vodeća svetska kompanija za pružanje usluga razvoja i održavanja softvera, uvrštena je u vodeću kategoriju (the Leader Judging Size category) liste Global Outsourcing 100 za 2017. godinu koju sastavlja Međunarodno udruženje outsourcing profesionalaca ® (IAOP®). Lista je objavljena na godišnjem svetskom Outsourcing samitu koji se održao u San Antoniju, Teksas, od 19 do 22. februara.

Listu 2017 Global Outsourcing 100® čine najbolje svetske kompanije u oblasti outsourcing usluga. Ona predstavlja izuzetno značajnu referencu za kompanije u potrazi za novim i proširenjem postojećih partnerstava sa najboljim kompanijama u ovoj industriji. Lista uključuje kompanije širom sveta koje pružaju sveobuhvatan spektar outsourcing usluga.

Ponosni smo što možemo da uvrstimo MERU među kompanije koje se kotiraju među najboljim kompanijama na listi,” izjavio je direkto IAOP-a, Debi Hamill. “Vaše prisustvo predstavlja privrženost najvišim standardima i stalnom napredovanju što ukazuje na vrhunski kvalitet u oblasti outsourcinga,” dodao je generalni direktor IAOP-a, Michael Forbes.

Selekcija je bazirana na rigoroznoj metodologiji rangiranja koja uključuje procenu od strane nezavisnog odbora članova IAOP-a sa velikim iskustvom u odabiru outsourcing kompanija za njihove organizacije. Pet godina je uzeto u obzir i procenjivano za rang listu za 2017, kao i parametri kao što su veličina i razvoj, reference klijenata, nagrade i sertifikate, programe i inovacije, kao i korporativnu i društvenu odgovornost.

Zadovoljstvo nam je što vidimo našu kompaniju ponovo među najboljim svetskim outsourcing kompanijama,” izjavio je tehnički direktor MERE, Grigory Burov. “Prisutni smo na listi Global Outsourcing 100 još od 2006. godine kada smo svrstani u kategoriju Rising Star. Ovog puta smo dokazali našu globalnu izuzetnost rangirajući se među 75 kompanija koje su uvrštene u kategoriju Leader Judging Size. Ovo priznanje će nas motivisati da nastavimo da težimo vrhunskim standardima i pružamo našim klijentima usluge na najvišem mogućem nivou u oblasti najnovijih tehnologija.

O IAOP-u

IAOP je udruženje čiji je cilj unapređenje rezultata outsourcinga putem povezivanja klijenata, pružalaca usluga i savetnika u okruženje koje odlikuje duh saradnje i sticanja novih znanja koje promoviše profesionalni razvoj, prizanja, sertifikacije i izuzetan nivo kvaliteta. Sa preko 120,000 članova i pridruženih članova u celom svetu, IAOP nije samo na vrhu najnovijih trendova već se nalazi ispred njih. Kroz svoju globalnu mrežu koja se neprestano širi, vrhunske treninge i programe sertifikacije, centar znanja, članstvo u zajednici i još mnogo toga, IAOP pomaže svojim članovima da napreduju, rastu i postižu uspehe. Za više informacija kao i o načinu kako se možete priključiti, posetite www.IAOP.org

Podelite ovu stranicu:

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu