MERA jača svoje prisustvo u Centralnoj Evropi otvaranjem globalnog sedišta u Cirihu

21 jun, Cirih, Švajcarska – MERA, svetski lider u pružanju usluga razvoja i istraživanja softvera dodatne vrednosti, danas je najavila otvaranje kancelarije u Cirihu, Švajcarska. Nova poslovna lokacija u Evropi služiće kao globalno sedište i pomoći će da MERA osnaži svoje prisustvo u Evropi kao lider u softverskoj R&D industriji.

Iz novog sedišta upravljaće se svim poslovnim aktivnostima MERE uključujući izvršno rukovodstvo, finansije, globalni poslovni razvoj i prodaju.

MERA je transformisala svoju poslovnu strukturu kako bi izašla u susret rastućoj potrebi za outsourced razvojem softvera najnovijih tehnologija i pomogla postojećim klijentima da ubrzaju svoj ciklus razvoja softvera, da prošire svoje softverske competence kao i da stvaraju vrhunske proizvode i pružaju što kvalitetnije usluge. Pre dve godine, u Srbiji je otvoren R&D centar, koji danas ima više od 150 zaposlenih.

Na čelu kancelarije MERE u Cirihu biće direktor Sergei Drozhilkin, koji je počeo svoju karijeru u MERI 1989. godine i ima iza sebe 21 godinu iskustva u ovoj oblasti, koje uključuje upravljanje složenim R&D projektima, izradu tehnoloških strategija, a bio je i potpredsednik kompanije. “Otvaranje novog sedišta predstavlja logičan korak međunarodne strategije rasta kompanije MERA. Strategija je da se stvori stabilna i čvrsta korporativna struktura koja će da pruži podršku MERInom rastu tokom godina, učini je atraktivnom za potencijalne investiture i poslovne partnere”, navodi Sergei Drozhilkin, direktor kompanije.

Podelite ovu stranicu:

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu