O nama

MERA je lider u oblasti pružanja usluga razvoja softvera u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Od osnivanja kompanije 1989. godine, izgradili smo pouzdanu osnovu za izvođenje združenih R&D projekata širom sveta sa proizvođačima opreme i ponuđačima rešenja u širokom rasponu veličina.

MERA je globalno priznata kao pružalac sveobuhvatne ponude usluga, duboko poznavanje domena i strasti za savršenstvom. Kompanija se bavi projektima velikog raspona složenosti, od razvoja low-level programskih zadataka kakvi su firmver i drajveri - do razvoja aplikacija za širok raspon standarda i specijalizovane embedded software platforme. MERA poseduje jedinstveno tržišno iskustvo stečeno tokom godina saradnje sa vodećim proizvođačima rešenja i opreme.

MERA je partner od poverenja za istraživanje i razvoj brojnim svetskim liderima u proizvodnji  i ponudi opreme i rešenja. Portfolio klijenata kompanije uklјučuje imena kakva su Ascom, Avaya, Ericsson, Kapsch, Tieto i mnogi drugi. Uslužne poslove istraživanja i razvoja – outsourcing – tretiramo kao potpuno angažovanje za koje preuzimamo punu odgovornosti, te uživamo u stvaranju inovacija zajedno sa liderima u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Vizija

Naša vizija je razvoj i napredovanje na poziciju globalnog lidera u pružanju usluga istraživanja i razvoja softvera u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Misija

Težimo postizanju najvećeg mogućeg kvaliteta u pružanju R&D usluga u oblasti komunikacionih tehnologija uz stvaranje vrednosti za naše klijente i razvoj zaposlenih.  

Pregled kompanije

  • Naše sedište je u Cirihu, Švajcarska, centri za istraživanje i razvoj softvera u Nižnjem Novgorodu i Kazanu (Rusija) i Beogradu (Srbija), kancelarije u Silikonskoj dolini (SAD).
  • Više od 25 godina isticanja u pružanju usluga istraživanja i razvoja softvera za svetske lidere u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija
  • Više od 1300 visoko kvalifikovanih softver inženjera
  • Širok spektar stručnosti u komunikacionim tehnologijama
  • Odlične kompetencije u raznim tehnologijama razvoja softvera i najbolje operativne prakse
  • Fleksibilnost u pružanju usluga istraživanja i razvoja kompanijama svih veličina - od novoosnovanih do giganata
  • Nizak nivo osipanja kadrova, doveo je do bogatog organizacionog znanja i visoko stručnih timova

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas